QUÈ FEM

QUÈ FEM

Des del 1984 ,  La Vostra Cuina S.L  proporciona  un servei integral de càtering i de monitors de lleure a més de 50 centres educatius de Catalunya, tant públics com privats. Oferim els nostres serveis de càtering i de monitoratge per als alumnes de totes les edats, des d’escoles bressol fins a instituts de secundària, passant per centres d’educació especial i esportius.   Treballem a Sant Quirze, Sabadell, Cerdanyola, Sant Cugat, Rubí i d’altres pobles i ciutats del Vallès. També organitzem  casals d’estiu i d’hivern a escoles. El nostre objectiu és aconseguir menjar a l’escola com a casa. A banda dels menús, cada dia preparem més  de 500 safates individuals amb menjars especials (sense gluten, sense llet, sense ou, sense porc, de règim...), per poder  atendre les necessitats de tots els nens i nenes.

Oferim un servei de càtering “just in time” a  tot tipus d’esdeveniments d’arreu de Catalunya. Per a col•lectius i  entitats socials, esportives, culturals, etc.  Ens adaptem a les necessitats de cada  client i portem el menjar sempre en les millors condicions. Oferim una gran varietat de menús, des de menjars populars i tradicionals  a la cuina més selecte i contemporània. Segons el gust i el pressupost de cadascú. L’experiència i l’eficàcia ens avalen

Càtering Vostra Cuina S.L ofereix un gran assortiment de combinacions de menús, en base a unes matèries primeres ecològiques i de proximitat. Mantenim una elaboració tradicional amb l’ajuda de l’última tecnologia.  Coneixem els nostres proveïdors per garantir la traçabilitat.    Comprem la fruita, el peix i la carn diariament al mercat. Sempre triem les  millors peces, les que estan en més bon estat, fet que ajuda a preparar uns menús frescos, amb sensibilitat i bon  gust.  Els nostres porcs  son nacionals,  les vedelles de Girona, els processats càrnics els comprem als de LLeonart de Terrassa, de tota la vida,  i els pollastres venen de Santa Perpetua de Mogoda. La qualitat del menjar és la nostra raó de ser.

© 2015 | Tots els drets reservats

El  nostre objectiu és cuinar plats sans i equilibrats, però amb caràcter perquè cada dia gaudeixin del dinar.  Cuinem per  a les persones grans permetent als seus cuidadors centrar-se en les seves tasques, sense preocupar-se pel menjar.